Kapcsolat +36 30 606-6733

Palatető szigetelés

bitumenes lemezzel

Palatető szigetelés bitumenes lemezzel

Síkpalatető szigetelés bitumenes lemezzel

A bitumenlemezes szigetelés számos előnnyel rendelkezik. Ezek közül a legfontosabbak, hogy könnyű, 4,5 kg/m2 a súlyterhelése, tökéletesen vízzáró, a beázási problémákat maximálisan megoldja. Ezen kívül jégnek és UV-sugárzásnak egyaránt jól ellenáll, illetve üvegszálerősítése miatt rendkívül rugalmas, jól tűri a magas hőmérséklet-ingadozást is. A palatető a szigetelés után rendkívül esztétikus lesz, cserépszerű hatást keltve. Az eljárás költséghatékonyabb más, bontással végezhető felújításnál, hiszen megspórolhatja a régi héjazat bontását, és igen magas elszállítási költségeit is. A bontással ellentétben nem keletkezik veszélyes pala-azbeszt hulladék sem, a tető pedig egy pillanatig sincs szabadon, így az Ön hétköznapi életét nem zavarja meg semmi, hiszen a felújítás mindössze 1-2 napot vesz igénybe.
Amennyiben bontás nélkül, költséghatékony felújítással szeretné újjávarázsolni házának palatetőjét, cégünknél megtalálja a tökéletes megoldást. Szakembereink több mint tizenhat éve végzik sikeresen ezzel az eljárással a palatetők szigetelését, bel- és külföldön egyaránt. A felújítás során az osztrák Villas cég által kifejlesztett, Magyarországon gyártott és forgalmazott, kiváló minőségű, 3 dimenziós térhatású Villas Color vízzáró zsindelylemezzel dolgozunk, a fejlesztő által javasolt technológiával. Ez a 4.5 mm vastag, üvegszál erősített bitumenes lemez csekély súlya miatt jól alkalmazható meglévő palatető, elöregedett zsindelyfedések szigetelésére, felújítására, régi szigetelések újra fedésére. Lágy anyagának köszönhetően bármely tetőforma esetén felhasználható. A felületére szórt palaőrlemény UV álló, színtartó, valamint szín- és mintaválasztéka folyamatosan bővül. Ez az eljárás tökéletes és észszerű megoldás a tető beázások gyors és hatékony megszüntetésére.

A palatető bontás nélküli felújításának folyamatai:

Az első lépés a tető teljes felületének tisztítása ipari vizes technológiával. Ezután következik a csepegtető bádoglemez rögzítése, valamint a kúppalák eltávolítása. A tető teljes felületét bitumenes alapú kellősítő anyaggal vonjuk be, a tökéletes tapadás érdekében. A bitumenes szigetelőlemez teljes felületében történő rögzítése lángolvasztásos technológiával történik. A pontszellőzők beépítése után megtörténik a kémények, tetőablakok, tetőkibúvók és az esetleges bádoglemezek vértezése, majd a tetőgerinc lefedése és a tető lezárása. Az utolsó lépés természetesen a felújítás alatt keletkezett hulladék összetakarítása és elszállítása.

Amit még fontos tudnia:

  • A palatető szigetelési munkát a megrendelés után közösen egyeztetett időpontban kezdjük.
  • Egy átlagos méretű családi ház szigetelőlemezes tetőfelújítását átlagosan két nap alatt, környezetének zavarása nélkül készítjük el.
  • Talán nem a legolcsóbb árakkal dolgozunk a piacon, viszont gondosan ügyelünk arra, hogy a drágább, kiváló minőségű anyag alkalmazásától függetlenül, szolgáltatásunk mindenki számára elérhető és megfizethető legyen. Egységáraink tartalmazzák a kivitelezéssel összefüggő anyag- és munkadíjat, amit akcióinkkal együtt megismerhet honlapunkon.
  • Az általunk elvégzett palatető szigetelési, felújítási munkára 12 év írásos garanciát vállalunk.

    Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, hívja már most kollégánkat a +36 30 606-6733 telefonszámunkon, vagy írjon e-mailt az ajanlat.szigeteles@gmail.com címre, és kérje ingyenes árajánlatukat az ország bármely pontjáról!

Előtte, utána

Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Palatető szigetelés bitumenes lemezzel Vízszigetelés palatető bitumenes lemezzel felújítás előtt Vízszigetelés palatető bitumenes lemezzel felújítás előtt Palatető szigetelés bitumenes lemezzel előtte és utána Palatető szigetelés bitumenes lemezzel előtte és utána Palatető szigetelés bitumenes lemezzel előtte és utána Palatető szigetelés bitumenes lemezzel előtte és utána Palatető szigetelés bitumenes lemezzel

Miért válasszon minket?

Ime 4 egyszerű válasz

Megbízható szakemberek

Országos hálózattal rendelkezünk kiváló szakemberekből több éves szakmai tapasztalattal.

Minden munkatársunk megbízható szakember.

Rendelje meg ingyenes telefonon

Amennyiben felkeltettük az érdeklősét, rendelje meg most telefonon keresztül a díjmentes felmérésünket.

Munkatársunk a megkeresés napján vagy legkésőbb következő munkanap során felkeresi, és átnyújt önnek egy árajánlatot a javítás várható összegéről. Amennyiben szükséges, kérjen pár nap gondolkodási időt az ajánlat elfogadása előtt.

Sürgősségi szolgálat

Minden munkát igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel vállalni, azonban tudjuk, hogy vannak sürgős esetek. Amennyiben önnek is S.O.S. javítanivalója van a tetőjén, keressen fel bennünket és kérje sürgősségi szolgáltatásunkat.

Szakembereink 24 órán bellül felkeresik és megjavítják a tetőkárt.

Környezet barát

Az elvégzett munka során igyekszünk a lehető legkevésbé zavarni önt és környezetét.

Csak az Európai Únió álltal bevizsgált és elfogadott anyagait használjuk munkánk során, ezzel óvva az ön és környezete egészségét.

Rólunk mondták

A penész a múlté. Köszönöm a gyors és korrekt munkavégzést.

S. Ingrid, Szeged

Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen olcsón és gyorsan megcsinálták.

K. Béla, Pomáz

A sürgősségi szolgálatnak hála, nem kellett napokra kiköltöznünk a házból

Sz. Kata, Pécs