Kapcsolat +36 30 606-6733

Hullámpalatető

szigetelés

Hullámpalatető

Hullámpalatető felújítása, szigetelése, javítása

A hullámpalatető számos előnnyel rendelkezik. Ezek közül a legfontosabbak, hogy könnyű, jégnek és UV-sugárzásnak egyaránt jól ellenáll, illetve üvegszálerősítése miatt jól tűri a magas hőmérséklet-ingadozást is. A hullámpalatető szigetelés után rendkívül tetszetős lesz. Az eljárás költséghatékonyabb más, bontással végezhető felújításnál, hiszen megspórolhatja a régi héjazat elszállítását és a bontás költségeit is. A bontással ellentétben nem keletkezik veszélyes pala-azbeszt hulladék sem, a tető pedig egy pillanatig sincs szabadon, így az Ön hétköznapi életét nem zavarja meg semmi.

Amennyiben bontás nélkül, felújítással szeretné újjávarázsolni házának hullámpalatetőjét, cégünknél megtalálja a tökéletes megoldást. Szakembereink több, mint tíz éve végzik sikeresen ezzel az eljárással a síkpalatetők szigetelését, bel- és külföldön egyaránt. A felújítás során az osztrák Villas cég által kifejlesztett, Magyarországon gyártott és forgalmazott, kiváló minőségű, esztétikus Villas Color vízzáró zsindelylemezzel dolgozunk, a fejlesztő által javasolt technológiával. Ez a 4-5 mm vastag, szálerősített bitumenes lemez csekély súlya miatt jól alkalmazható meglévő palatető, fémlemez, fa, elöregedett zsindelyfedések szigetelésére, felújítására, újrafedésére. Lágy anyagának köszönhetően bármely tetőforma esetén felhasználható. A felületére szórt palaőrlemény színtartó, szín- és mintaválasztéka folyamatosan bővül. Ez az eljárás tökéletes és észszerű megoldás a tetőbeázások gyors és hatékony megszüntetésére.

A hullámpalatető bontás nélküli felújításának folyamatai:

Az első lépés a tető teljes felületének megtisztítása magasnyomású mosóberendezéssel. Ezután következik a csepegtető bádoglemez beépítése, rögzítése. A bitumenes szigetelőlemez teljes felületében történő rögzítése lángolvasztásos technológiával történik. A pontszellőzők beépítése után megtörténik a kémények, tetőablakok, tetőkibúvók és az esetleges bádoglemezek szigetelése, majd a tetőgerinc lefedése és a tető lezárása. Az utolsó lépés természetesen a felújítás alatt keletkezett hulladék összetakarítása és elszállítása.

Amit még fontos tudnia:

  • A hullámpalatető szigetelési munkát a megrendelés után közösen egyeztetett időpontban kezdjük.
  • Egy átlagos méretű családi ház szigetelőlemezes tetőfelújítását átlagosan két nap alatt, környezetének zavarása nélkül készítjük el.
  • Talán nem a legolcsóbb árakkal dolgozunk a piacon, viszont gondosan ügyelünk arra, hogy a drágább, kiváló minőségű anyag alkalmazásától függetlenül, szolgáltatásunk mindenki számára elérhető és megfizethető legyen. Egységáraink tartalmazzák a kivitelezéssel összefüggő anyag- és munkadíjat, amit akcióinkkal együtt megismerhet honlapunkon.
  • Az általunk elvégzett palatető szigetelési, felújítási munkára 12 év írásos garanciát vállalunk.

Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, hívja már most kollégánkat a +36 30 606-6733 telefonszámunkon, vagy írjon e-mailt a ajanlat.szigeteles@gmail.com címre, és kérje ingyenes árajánlatukat az ország bármely pontjáról!

Előtte, utána

Hullámpalatető felújítás előtt és után Hullámpalatető felújítás előtt és után Hullámpalatető felújítás után

Miért válasszon minket?

Ime 4 egyszerű válasz

Megbízható szakemberek

Országos hálózattal rendelkezünk kiváló szakemberekből több éves szakmai tapasztalattal.

Minden munkatársunk megbízható szakember.

Rendelje meg ingyenes telefonon

Amennyiben felkeltettük az érdeklősét, rendelje meg most telefonon keresztül a díjmentes felmérésünket.

Munkatársunk a megkeresés napján vagy legkésőbb következő munkanap során felkeresi, és átnyújt önnek egy árajánlatot a javítás várható összegéről. Amennyiben szükséges, kérjen pár nap gondolkodási időt az ajánlat elfogadása előtt.

Sürgősségi szolgálat

Minden munkát igyekszünk a lehető legrövidebb határidővel vállalni, azonban tudjuk, hogy vannak sürgős esetek. Amennyiben önnek is S.O.S. javítanivalója van a tetőjén, keressen fel bennünket és kérje sürgősségi szolgáltatásunkat.

Szakembereink 24 órán bellül felkeresik és megjavítják a tetőkárt.

Környezet barát

Az elvégzett munka során igyekszünk a lehető legkevésbé zavarni önt és környezetét.

Csak az Európai Únió álltal bevizsgált és elfogadott anyagait használjuk munkánk során, ezzel óvva az ön és környezete egészségét.

Rólunk mondták

A penész a múlté. Köszönöm a gyors és korrekt munkavégzést.

S. Ingrid, Szeged

Ez egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen olcsón és gyorsan megcsinálták.

K. Béla, Pomáz

A sürgősségi szolgálatnak hála, nem kellett napokra kiköltöznünk a házból

Sz. Kata, Pécs